13.5.2009

Pentukurssin valmistujaiset!

Pentukurssi on nyt kunniakkaasti suoritettu. Kamu käyttäytyi aivan loistavasti, sillä tällä kertaa otimme suihkupullon käyttöön hallin pihalla kun Kamu meinasi möykätä muille koirille (ja aitauksessa oleville hevosille). Muutama suihkauskerta riitti, ja Kamu oli hipihiljaa! Uskomatonta! Jatkossa pitänee hankkia taskuun pieni vesipyssy ja hiljentää Kamu sillä kävelylenkeillä...

Pentukurssin viimeinen kerta sisälsi aiemmin treenattujen harjoitteiden toistoja. Ensimmäinen treeni oli maahanmenoa testaava kilpailu - ja Kamu selvisi upeasti voittajakaksikkoon! Lisäksi tehtiin paljon kontaktikävelyä mahdollisimman lähellä toisia koiria, ja tästäkin Kamu suoriutui hienosti. Ainoa haaste oli oikeastaan Jeppe, jonka luokse Kamu yritti kiskoa itseään hetkittäin.

Jepen suorituminen tehtävistä sujui sen sijaan vähän huonommin. Frolic-napit eivät maistuneet, ja muiden eväät ja koirat kiinnostivat enemmän kuin isännän komennot. Kyllähän Jeppekin teki kaiken mitä pyydettiin, jos siihen vain sai kontaktin... Pitää vaihtaa taas namia vaikkapa lihapulliin, niiden perään se tuntui olevan menossa... (Huomaa Jepen diplomissa lempinimi Kylkkis eli Kylkimyyry-Jeppe ;-)

Tämän jälkeen jatkamme arkitottelevaisuuden alkeisryhmässä (möllitokoksi sitä kai kutsutaan) maanantaisin. Kuulemma Jepen kaltaisetkin jästipäät ovat tervetulleita... Jospa sieltä tarttuisi mukaan lisää viisautta ja yhteistyökykyä!

Onnittelut meidän puolestamme kaikille pentukurssin osallistujille. Kaikki koirat edistyivät hienosti kurssin aikana. Viimeisen kerran rauhallista ryhmätyöskentelyä ei todellakaan olisi voinut kuvitella ensimmäisen kerran perusteella! Toivottavasti näemme samoja "naamoja" myös möllitokossa!

1 kommentti:

  1. Onnea hienosti suoritetusta A-kurssista emännälle ja isännälle :o) Rapsutuksia Kylkkikselle, hih hih. Joko selvisi se juttu? You know what I mean ;)

    VastaaPoista