10.5.2009

Haravakaruselli

Teemu haravoi tänään takapihaa koirien kanssa. Syksyllä jo huomattiin, että Jeppe ja harava eivät oikein mahdu samalle pihalle. Lopputuloksena on hurvaton haravakaruselli, jossa haravan lisäksi pyörii myös Jeppe ja hommasta hämmetynyt Kamukin:
No, tässäkin tapauksessa sinnikäs treeni tuotti tulosta. Teemu pistin Jepen aina kiinni taluttimeen, jos se yritti käydä haravan kimppuun. Loppujen lopuksi haravointi sujui ihan rauhallisissa merkeissä. Todistusaineistoa alla.

2 kommenttia:

  1. Pellon aikikset oli netissä. Mennäänkö samalla kyydillä? Otto, Roosa, minä ja Oton Ansku ainakin. Vanillan Anskua houkuttelin Roosalle handleriksi, kokeilu nääs ;), mutta ei vielä tiennyt, kun on tokokokeetkin samana päivänä, jotka hän haluaisi nähdä. Vai ootko menossa sinne jo lauantaina ? No me näämme mätsärissä viikon päästä.
    Teillä näyttää olevan noita haravointiapujakin siellä pihalla :o)

    VastaaPoista
  2. Lauantaina olis tarkoitus mennä. Ari viestitteli juuri, että osallistujia on vain 5 ihmistä + 4 koiraa, joten la toteutuminen on vielä epävarma. Jos vain näyttely toteutuu (sielläkin oli vain 10 ilmoittautunutta), sitten mennään ehdottomasti yhteiskyydillä (jos mahdutaan kaikki samaan autoon)!

    VastaaPoista