19.5.2009

Arkitottelevaisuuskoulutuksessa

Eilen käytiin ensimmäistä kertaa Koirakerhon arkitottelevaisuustreeneissä (arki-toko tai mölli-toko) nyt kun pentukurssi on suoritettu. Kesän aikana treenit pidetään Nilon koulun urheilukentällä. Paikalla oli aika monen tasoisia koiria, joten saimme kaikki hieman yksityisopetusta Elinalta. Jepen kanssa keskitymme edelleenkin kontaktiharjoituksiin ja luoksetulon vahvistamiseen. Tea sai puolestaan vinkkejä siihen, miten Kamua voisi totuttaa isoihin työkoneisiin, rekkoihin yms.

Tänään huomasin Koirakerhon sivuilla tietoa 8.6. alkavasta agilityn alkeiskurssista, mutta valitettavasti koiran tulisi olla 12 kk ikäinen. Jeppe täyttää vuoden vasta 27.6., joten meidän agikurssi taitaa mennä ensi kesään. Pitänee väsätä vähän omia esteitä pihamaalle ja perehtyä agilityn treenaamiseen netin ja kirjallisuuden avulla.

Kamu oli meillä hoidossa ja pitämässä Jepelle seuraa iltapäivällä, jotta sain tehtyä rauhassa töitä. Kamun kahden viikon kyläily on tehnyt Jepelle hyvää, sillä kun lopetin työt ja istuskelin säkkituolissa koirien kanssa, Jeppe tunki ihan kylkeen kiinni ja haki selvästi huomiota, jotta en olisi paijannut Kamua. Mustat sukat, hyvä niin ;-)

Koirat viihtyivät välillä pihalla ihan keskenään, mutta tekivät minulle mukavan jekun sisälle tullessaan: kummallakin oli käpy suussa, mutta en huomannut tätä ennen kuin kävyn siemenet oli levitelty komeasti pitkin mattoja. Siinä sai sitten sutia harjan ja rikkalapion kanssa ympäri kämppää...

Valokuvia en ole ehtinyt ottaa, kun Teemulla on oma kameransa töissä mukanaan ja minun kamerani akku kestää kokonaisen yhden kuvan verran. Pitääkin alkaa tsekkailla, mihin hintaan uuden akun saisi tilattua netistä...

1 kommentti:

  1. Munkin pitäis taas koppeentua tulemaan arkitokoon jomman kumman tai kummankin kanssa, ..... varmaankin :)
    No, te meette lauantaina Pelloon ja minä, Roosa, Ansku ja Otto tullaan sitten sunnuntaina. Nähdään sitten !

    VastaaPoista