19.7.2009

Erinomainen näyttelypäivä!

Oulun KV-näyttelyssä parsonit arvosteli tänään Wim Wellens Hollannista ja Jeppe sai ensimmäisen ERInsä eli laatuarvion "erinomainen"! Päästiin siis "isojen poikien" kehään eli kisaamaan Paras Uros -tittelistä. PU-mittelössä Jepelle ei tullut menestystä toinen toistaan komeampien urosten rinnalla, mutta kokemuksena oli hienoa päästä "etenemään" junnukehästä jatkoon. Tyrkyllä ollut varaserti meni ansiokkaasti Jaffalle, onnittelut Mona ja Jaffa!

Tuomarin arvio Jepestä oli seuraavanlainen:
Tyypillinen nuori uros, spannattavissa, oikean tyyppinen kauniisti muotoutunut pää. Kauniit tummat silmät, valpas katse. Oikea purenta, tasapainoiset kulmaukset, mutta kulmauksia saisi olla hieman enemmän. Tuuhea turkki. Liikkeet oikeanlaiset, mutta askel (? stride ) on hieman lyhyt. Mukava luonne.

Junnuluokassa ei ollut muita kisaajia Santun (Pikkuroosan Rising Star) jäädessä pois ilmeisesti ramppikuumeen takia (Marja-Leenalle ja Santun kotijoukoille tsemppiä seuraavaan kertaan, kyllä Santtukin vielä pääsee loistamaan :-). Jeppe oli siis junnuluokan voittaja eli JUK1. Kaikkein eniten mieltä lämmittivät monien kanssakisaajien onnittelut; vilpitön kiitos kaikille mahtavasta tsemppaamisesta!

Alla kuva erinomaisesta Jepestä tuoreeltaan kisapaikalta ja sitten vielä lähikuva pinkin ruusukkeen kanssa äidin pihamaalla.
Tasaa kaikkiJepen ja minun suosikkimimmi Maki oli taas vauhdissa pokaten sertin lisäksi päivän parhaan nartun tittelin, VSP:n ja varmaan paljon muutakin mistä en pystynyt kärryillä. Onnittelut Maki ja Merru, teidän meno oli taas aivan ihanaa katsottavaa! Onnittelut myös kotipuolen koirille: Rocky & Roosa ja Vanilla & Nyytti esiintyivät oikein hienosti!

4 kommenttia:

 1. Onnea ensimmäisestä ERI ruusukkeesta!
  Me ajateltiin lähteä seuraavaksi kohti erkkaria :) tulettekos tekin sinne?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! En ole ilmoittanut Jeppeä enää loppukesän näyttelyihin mutta nyt jäi tietenkin päälle semmoinen polte, että pitää varmaan tarkistaa kalenteri vielä kertaalleen ;-) Esittämistä pitäisi kyllä treenata vielä rutkasti. Katsotaan nyt... Tsemppiä Hyvinkäälle jos ei nähdä siellä!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa Jeppe ja onnittelut ERInomaisesta näyttelysaavutuksesta!! :) Nähdäänpäs sitten liitelemässä taas, ja viedään sitä kuuluisaa parsonenergiaa reeneihin! :D

  VastaaPoista
 4. Onnea Jeppe ja Sari! Niin se vaan koira muuttu yhdessä yössä Hyvästä Erinomaiseksi :D

  VastaaPoista