16.7.2009

Putkeen menee!

Siis agilityssä treenattiin tänään taas putkea ja hyppyjä hienolla neljän esteen radalla (hyppy, hyppy, putki kaarella, hyppy). Ohjaajan tavoitteena oli valssata putken edessä vaihtaen puolta viimeisen hypyn ohjaukseen. Ja siitäkös se riemu repesi, sillä me ohjaajat oltiin vielä aika kankeita tämmöisissä hienoissa liikkeissä. Hauskaa siis piisasi ja koirat touhusivat radalla ihan innoissaan.

Salama-Jeppe oli taas ohjaajaansa nopeampi ja hieman kärsimätön paikallaan odottamisen suhteen. Varaslähtöjä tuli siis aika tiuhaan, ja Jepen kärsivällisyys loppui aina putkesta viimeiselle hyppyesteelle tultaessa (kieltäytyminen/ohitus viimeisellä esteellä). Yhden ainoan kerran taidettiin selvittää radan loppuosa oikein, tosin silloin jätettiin eka este tekemättä, jotta pinna riitti viimeisen esteen ylitykseen. Mutta vauhtia ja intoa Jepeltä ei taaskaan puuttunut. Lisäksi ylitettiin taas yksi tärkeä ja jännittävä virstanpylväs: Jeppe oli radalla ilman hihnaa - ja pysyi näpeissä!

Kamu sen sijaan tykitti tasaisen varmoja suorituksia alusta loppuun asti. Alla on video ensimmäiseltä kokeilukerralta, jossa Kamun vauhti on rauhallinen mutta se suorittaa radan puhtaasti alusta loppuun asti. Huomatkaa myös Tean komea valssi, kyllähän tuo tanssijalta näyttää sujuvan! Toisella kierroksella vauhtia oli jo huomattavasti enemmän (ja suorituspuhtaus silti säilyi), mutta valitettavasti kameranainen ei ollut hereillä kyseisen huippusuorituksen kohdalla.

Huomisaamuna suunnataan Ouluun virittäytymään kv-koiranäyttelytunnelmaan. Lauantaina Jeppe pasteeraa kehässä joskus 11.30 tienoilla ja sunnuntaina klo 9 aikoihin. Uunissa pöhisee parhaillaan uusi setti maksaherkkua näyttelyä varten. Lisäksi kävin hakemassa Löytölästä puolenkymmentä pientä pehmolelua Jepelle suolistettavaksi sekä uuden salaisen aseen, karvakauluksen (joka tuli siis nahkatakin kera, mutta aioin vielä purkaa kauluksen irti takista tänä iltana ja käyttää sitä paloina Jepen tsemppaamiseen). Jospa kuono pysyisi tällä kertaa irti maasta ja saataisiin ihailla Jepen lennokasta tepastelua...

2 kommenttia:

  1. Nähdään lauantaina Oulussa! Tulen Roosan ja Rockyn kanssa :o)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Jepelle näyttelyyn! Me pidetään peukkuja! T. Veera, Ari & muu Meän saki

    VastaaPoista