1.8.2009

Takapakkia liitotreeneissä

Torstaina oltiin treenailemassa agilitykentällä omalla pikkuporukalla Tean ja Kamun sekä Anskun, Turon ja Oton kanssa. Kamu ja Otto kehittyvät hienosti koko ajan. Molemmat koirat suoriutuvat kaikista tällä hetkellä käytössä olevista esteistä mallikkaasti. Videoklippejä löytyy kuvagalleriasta, tässä Oton virheetön suoritus malliksi (tässä vaiheessa ohjaajan kosketusta koiraan ei lasketa virheeksi ainakaan meidän omissa "kisasäännöissä" ;-).Samaa ei sitten voikaan sanoa Jepestä, jonka agilityosaamien menee vastaavalla vauhdilla takapakkia. Jeppe kuumuu varsinkin kepeillä niin totaalisesti, että alkaa kiljua, näykkiä ja vihdoin torstaina karkasi omille teilleen varttitunniksi. (vrt. kuvagallerian video). Olin toki odottanutkin kauhulla sitä päivää, jolloin agilitykaan ei enää kiinnosta meidän riistaviettistä riiviötä. Toisaalta olin salaa toivonut, että sellaista päivää ei tule. No, onneksi koira palasi kierrokseltaan takaisin kentälle ja antoi ottaa itsensä kiinni ihan sopuistasti. Koko treeni oli kuitenkin vastaavaa tappelua, ja aika masentuneissa tunnelmissa lähdettiin kentältä kotiin torstaina.

Tänään ja huomenna piti olla agilitykurssi, mutta valitettavasti ohjaaja joutui perumaan tulonsa koiran sairauden takia. Ihan ymmärrettävää, eikä sellaista tilannetta toivoisi kenellekään koiranomistajalle. Vaikka en tunnekaan kyseistä henkilöä, toivon vilpittömästi, että koira toipuu.

Huomenna menen siis raviradalle talkoilemaan koirakerhon porukan mukana, ja ohjatut treenit pitää vaihtaa kotipihatreeneihin. Meille tekeekin ihan hyvää treenata yhtä estettä kerrallaan. Eikä se este taida juuri nyt olla kepit... ;-(

Ensi torstaina 6.8. on leikkimielinen kilpailu alkeiskurssin päätökseksi. Mukana on myös muita kuin kurssilaisia - tietenkin omissa sarjoissaan - eli ihan urheilujuhlan tuntua taitaa olla ilmassa... Meidän alkeiskurssilaisten radalla on lähinnä hyppyjä sekä putki ja pussi. Kontaktiesteitä ei olla treenattu nyt viime aikoina lainkaan niiden kunnostamistöiden takia, joten niitä ei kuulemma tule kisaan. Eikä myöskään keppejä, joten Jeppekin saattaa selvittää radan loppuun asti!

Maanantaina on vielä yhdet ylimääräiset alkeiskurssin treenit aikataulumuutosten takia. Sinne siis mennään, otetaan kurssista kaikki mahdollinen irti ja yritetään olla vielä jollain ihmeen konstilla edustaviakin sitten torstain kisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti