9.7.2009

Mahtavaa liitoa agiltyssä!

Tänään treenattiin uusina esteinä muuria ja pituushyppyä. Jepelle nämä hyppyesteet eivät tuottaneet vaikeuksia, sillä niitä ei voinut alittaa! Kolmantena esteenä mukana oli rengas, ja kaikista edellä mainituista tehtiin lopuksi sitten kolmen esteen yhtäjaksoinen "ratasuoritus".

Kamu oli aivan elementissään, kuunteli Teaa hienosti ja suoritti esteet tosi komeasti. Vauhtia ei ole vielä valtavasti, mutta ihan hyvä niin, eipähän tule häslättyä. Alla Kamun taidonnäyte.

Jepellä puolestaan riitti vauhtia vaikka muille jaettavaksi, mutta koko kolmen esteen radan suorittaminen meinasi aina tyssätä renkaan suorittamiseen ihan jotain muuta reittiä kuin renkaan läpi. Muutaman kerran päästiin kuitenkin startista maaliin asti, todistusaineistoa alla.
Ollaan kuitenkin edistytty jo ihan valovuoden verran eka kerrasta, sillä Jeppe seuraa aktiivisesti ohjausta suurimman osan ajasta. Oma kokemattomuuteni ja hitauteni antavat Jepelle liikaa pelivaraa, joten se suorittaa rataa aina välillä parhaaksi katsomallaan reitillä, kun en ehdi/osaa ohjastaa sitä oikein.

Omaa vuoroa odoteltaessa treenailtiin myös A-estettä ja keppejä. A-este sujuu hienosti, mutta kepit eivät edelleenkään ole meidän kummankaan lempieste. Jepellä palaa pinna heti, jos se onnistuu starttaamaan väärin ja palautan sen uudelleen alkuun ilman palkkaamista. Tosin on ihan käsittämätöntä, miten se mahtuukin puskemaan väärää reittiä kepin ja mun jalan välistä...

Mutta kivaa oli ja on ihana huomata, miten kaikki koirat ovat edistyneet tosi upeasti! Nyt jäädään odottelemaan, kuinka hienon treenirenkaan Teemu ja Eki osaavatkaan väsätä meidän kotipihalle! (Toimitusajasta ei tosin ole ollut vielä puhetta...)

Välillä pitäis keskittyä hieman myös näyttelytouhuihin, sillä seuraava koitos lähestyy hurjaa vauhtia (Oulun KV 18.-19.7.). Trimmausta on treenailtu ja uusi (sovellettu) trimmauspöytäkin on hankittu Biltemasta. Kävin ostamassa kumimaton pöydälle tänään ja tilasin samalla pyörät Jepen kuljetuskopan alle, ne tulevat ensi tiistaina. Ja lisäksi tilasin Mustista ja Mirristä naksuttimia, ensi viikolla tutustutaan naksutinkoulutukseen käytännössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti