2.1.2010

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Joulukinkut on syöty ja lomailtukin jo pari päivää. Palasin välillä töihin, sillä Teemu sai kuin saikin hieman vapaata (1,5 kk leffantekokeikan lisäksi) ja lähdemme maanantaina Chamonixiin hiihtelemään isommalle kukkulalle viikoksi. Jeppe pääsee hoitoon Tean, Ekin ja Kamun luokse - eikä malttaisi millään odottaa!

Jeppe sai kaikenlaisia ihania syötäviä ja leikittäviä joululahjoja. Kiitokset ja terveiset vaan Hyrylän "mummille ja papalle"; ankka on jo laihtunut jonkin verran Jepen käsittelyssä mutta ääni kuuluu edelleen. Jepellä on paha tapa kiskoa täytteet ulos kaikista pehmoleluista, joten se saa leikkiä niillä vain erittäin valvotuissa olosuhteissa. Yli kymmenen sekuntia on joskus nimittäin jo liian pitkä aika Jepen käsittelyssä...

Jeppe sai myös alla näkyvän hienon makuupussin, jossa on integroitu makuualusta (vedenpitävän pohjan ja makuupussin välissä kaksi kerrosta ohutta makuualustaa). Kyllä nyt tarkenee retkeillä! Kamu sai myös makuupussin ja viihtyi siinä kuulemma saman tien mainiosti! Makuupussit syntyivät vanhasta vanumakuupussista siten, että Kamun makuupussi leikattiin koiran kokoiseksi "pääpäästä" ja ommeltiin vain "jalkopäästä" umpeen; siihen jäivät vetoketju ja kiristysnauha, joten makuupussin saa mukavasti lämpimäksi pussukaksi. Mukana tuli erillinen, paksu makuualusta.

Jepen pussi ommeltiin puolestaan makuupussin loppuosasta siten, että pohjassa on kaksi kerrosta makuupussia (makuualustojen ja vedenpitävän kankaan lisäksi) ja päällä puoliksi kiinnitettynä yksi kerros makuupussia. Jepen pussia ei saa tällä hetkellä täysin umpinaiseksi. Katsotaan, miten tämä demoversio toimii, ja tehdään tarvittaessa sitten parempi. Väritys on kyllä enemmän tyttömäinen, mutta toimivuus ratkaisee!


Kannttaa kurkata myös Picasan kuvagalleriaan, siellä on uusia otoksia Jepestä ja Lucasta pakkaskeleissä lähimaastossa. Muutamassa kuvassa on kuvahaaste: Etsi koira kuvasta! Siskon bordercollie Luca on nimittäin maastoutumisen mestari!

***

Christmas is gone and new year is here! Jeppe got the great sleeping bag above from Santa and loves is already! Kamu (Jeppe's friend, a Spanish Water Dog) got a bit different sleeping bag and likes it, too!

Teemu and I are going skiing in France, Chamonix, for next week, so Jeppe will be sleeping over at Kamu's place for the week. And he can't wait to get there!

Check the photo gallery, there are some new shots from the cold, cold conditions (below -20 C) and a tricky task to find a dog in each photo (my sister's border collie Luca).

2 kommenttia:

  1. Wau, ihka oikeat makuupussit Jepellä ja Kamulla! Kyllä nyt on hyvä retkeillä yön ylikin.
    Keskustan punaiset sättärit ovat nyt kateellisia.

    VastaaPoista
  2. Näillä pakkasilla ulkona ei taida selvitä kyllä kukaan! Toivottavasti kelit lauhtuu ennen kuin palaillaan kotiin Ranskasta.

    VastaaPoista