26.5.2012

Kakara kasvaa

Jallu on kyllä ihan mainio pakkaus, ja jopa Jeppe alkaa olla samaa mieltä!

Sopu sijaa antaa
Läskiä läjään

Jallun korvaa kutittaa

Mitäs me karvakorvat
Lisää kuvia kuvagalleriassa >>Jallu kasvaa ihan silmissä ja oppii joka päivä jotain uuttakin. Luoksetulossa se on aika haka varsinkin jos on sapuskaa palkkana. Jepen ärsyttämisessä se on ihan luonnonlahjakkuus...

***
 Jallu is growing fast and getting along fine with Jeppe. They are playing a lot together, which is a very good thing - I don't need to keep him occupied and out of destroying the furniture.

3 kommenttia:

 1. Mä oon taas kommentoinu tänne, mut sitä ei muka näy! Jääks mulla sit painamatta se ärsyttävä varmennus (otin sen kai itseasiassa omastani pois kun se on niin hankala) vai mikä, katon nyt tarkkaan et tää tulee perille. Mut siis melko ällösöpö toi pupelo <3 Ette anna vaan sen olemuksen hämätä vaan pidätte kurissa ja nuhteessa pienestä asti, että oppii metsästämään teille eikä itselleen.

  Ihanaa, et teidänkin turbo on vihdoin kotona :) Onnea vielä sen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämä on oikeinkin koulutettavissa oleva yksilö, ihan mainio tapaus!

   Minäpä tsekkailen tuota kommentointia, mielestäni mullakaan ei pitäis olla sitä varmennetta päällä, mutta tää mun valitsema taustatyyli on kyllä sen verran outo, että ongelmat voi johtua siitä.

   Poista
  2. Jaa olihan se tekstivarmenne päällä, mutta ei tietty näkynyt mulle. Nyt sen pitäis olla pois päältä, toivottavasti kommentoinnit onnistuu jatkossa helpommin.

   Poista