1.5.2012

Talvi taittuu!

Teemu ja Jeppe ahersivat tänään takapihalla; Teemu kolasi lumet aidan toiselle puolelle, jotta on edes jotain toiveita saada piha sulamaan ja kuivaksi ennen pennun tuloa äitienpäivän viikonloppuna. Pakkasöitä on tosin luvassa vielä ensi viikollekin, joten nurmikon esille saaminen voipi jäädä vain haaveeksi... Ja kuten kuvasta näkyy, lunta on ollut paljon, toi viimeinen kinos on sitä paitsi jo sulanut aika lailla...Eilisaamuna kävin Jepen kanssa pienellä juoksulenkillä ennen töihin lähtöä, ja kun aurinko vähän pilkisteli, koira päätti sitten jäädä pihalle paistattelemaan. Taisi olla vähän vilu, mutta periksi ei annettu:


Torstaina käytiin vielä kuraisella maneesilla treenaamassa agilitya, kun agilityesteiden siirtotalkoot peruttiin koirakerhon koulutusalueelle johtavan tien kelirikon takia. Saatiin treenailla ihan yksikseen. Löysin netistä ihan kivan treenin, jossa tehtiin sama rata kahdella eri tavalla (erilaiset estejärjestykset). Jostain syystä Jeppe pudotteli aika paljon rimoja kummallakin radalla, joten saatiin aika vähän onnistuneita suorituksia. Mutta pujottelu suijui ekaa yritystä (ohjaajan linjavirhe) lukuunottamatta tosi hienosti ja siihen alkaa jo tulla vauhtiakin!

Tässä helpompi ratavaihtoehto, meille haasteita tuotti lähinnä toi 6. hypyn takaakierto:Toisella radalla piti käyttää jo vähän erilaisia ohjauskuvioita. Loppusuoralla on aina namikippo, jotta saan koiran irtoamaan viimeisille esteille.Vielä on matkaa ykkösluokan kisaratoihin, mutta mennään pienin askelin, niin saatetaan oppiakin jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti