11.10.2009

Maaliin asti agilityssa!

Tänään oli Koillismaan Koirakerhon agilitycupin 3. ja samalla viimeinen osakilpailu. Keli oli sanalla sanoen talvinen, sillä lunta oli paikoitellen melkein parikymmentä senttiä. Miniluokan koirille tämä asetti melkoisia haasteita, ja Jeppekin yritti oikoa radalla alittamalla esteen mieluummin kuin ponnistamalla hyppyyn sokerimaisen lumikerroksen päältä.

Me starttasimme kisaan onnennumerolla 1 ja startti tapahtui Jepelle luonteenomaiseen tyyliin: Jeppe syöksyi moikkaamaan ratahenkilökuntaa ja emäntä pinkoi radalla ihan eri suuntaan. Toinen starttiyritys onnistui samaan suuntaan, mutta Jeppe alitti (ja samalla pudotti) ensimmäisen hyppyesteen. Kieltäytymisiäkin tuli radalla melkein joka esteellä ja välillä Jeppe kävi tervehtimässä koko ratahenkilöstön ja valokuvaajat, mutta palasi aina takaisin kinkkupussille. Niin sitä vaan päästiin maaliin asti!

Viimeiseksihän me tulimme, mutta eipä sillä väliä, paremmin meni kuin viime kerralla. Jeppe sai palkinnoksi maukkaan puruluun ja omistaja rutkasti hyvää mieltä. Hienossa säässä oli mukava seurata taitavampien koirakoiden suorituksia. Samalla apumiehet (ja -naiset) pakkailivat agilityesteitä peräkärryihin ja palkintojenjaon jälkeen siirsimme esteet uuteen treenipaikkaan Hietalan maneesiin.

Alla Jepen rotukaverin Nyytin upeaa menoa kisoissa. Lisää kuvia kuvagalleriassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti