4.8.2009

Kisakuntoa etsiskellessä

Torstaina on Jepen ensimmäiset agilitykisat, todella epäviralliset sellaiset. Eli kyseessä on pentukurssin päätöskisat, ja kurssilaisten lisäksi kisaamassa on myös "oikeita" kilpaluokkia. Pohdin vieläkin, uskallanko edes päästää Jeppeä hihnasta irti viimeviikkoisen karkaamisepisodin jälkeen. Kyllä kai se täytyy, muuten kaikki hyppyesteiden rimat tulevat kolisten alas.

Tosin maaliin pääseminenkin on niin epävarmaa, että sikäli tuloksella ei ole väliä. Oltiin nimittäin treenaamassa myös eilen, ja Jepen agility meni ihan nuuskimiseksi. Jatkossa pitää ottaa vesipullo mukaan ja "kannustaa" hieman negatiivisella tavalla muuhun toimintaan kuin maanpinnan nuohoamiseen. Rata oli hieman aiempaa vaativampi eikä maali häämöttänyt meidän osalta missään vaiheessa, suorittaminen jäi Jepeltä aina kesken. No, silti on mukava mennä kannustamaan muita ja ihailemaan muiden kurssilaisten ja taitavampien koirakkojen suorituksia. Jospa se osaaminen olisi vaikka tarttuvaa ;-)

Jossain ollaan kuitenkin onnistuttu. Olen treenannut Jepen kanssa naksuttimen käyttöä ja nyt ollaan päästy siihen mahtavaan vaiheeseen, että ensimmäinen temppu on saatu vietyä vihjesanan alaisuuteen. Kyseessä on kieriminen komennolla "rullaa". Tältä se näyttää:

1 kommentti:

  1. Toi on kyllä tosi hieno temppu! hyvä jeppe!! -tea-

    VastaaPoista