11.3.2009

Pentukurssi alkoi!

Koillismaan Koirakerhon järjestämä pentukurssi käynnistyi tänään kurssilaisten tapaamisella (ilman koiria) ja kurssin sisältöä käsittelevällä videolla.

Kotiläksyjä tekemään...
Kurssilaisia on yhteensä melkein parikymmentä, joten koulutus tapahtuu keskiviikkoisin kahdessa ryhmässä. Kamu ja Jeppe ovat molemmat myöhemmässä eli klo 18.30 alkavassa ryhmässä. Tänään saatiin jo kotiläksyä ensimmäisen varsinaisen treenikerran valmistautumiseen: katsekontaktin harjoittelu. Teemu kyselikin treenivinkit saman tien puhelimitse ja treenaili kotona Jepen kanssa sillä välin kun minä kävin uimahallilla melontatreeneissä. Jatkossa pitää yrittää junailla pentutreenit siten, että pääsemme molemmat Teemun kanssa myös hallitreeneihin. Helppoa se ei kyllä tule olemaan...

Kaikenlaista treeniä
Kotona oli kuvan mukainen meininki, "pojat" ottivat rennosti kun palailin uimahallilta. Treenailin itse myös Jepen kanssa kontaktia (tässä vaiheessa vielä lähinnä palkkion odottamista rauhallisesti, varsinaiseen katsekontaktiin päästään myöhemmin). Lisäksi harjoiteltiin käsittelyä ja leikattiin vielä kynnetkin. Takatassut menivät helposti kuten aina, mutta etutassujen kohdalla manikyyrin kohde sätkytteli tuttuun tapaansa. Teemu tunki namia kuonoon minkä ehti, ja kynnet saatiin siistittyä ihan hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti