16.3.2009

Hajulla ollaan!

Ei tosin vainuta vielä kettuja tai riistaa, vaan eilisissä näyttelytreeneissä päästiin jo hieman hajulle edustavasta seisomisesta, ainakin emännän mielestä. "Tuomari" sai Jepen oikein edustavaan asentoon ja yhdessä todettiin, että seisominen saattaa onnistua paremmin ilman nameja (jotka saavat välittömästi aikaan "peppu kenttään" -reaktion). Kiitos taas treenien vetäjille! Vielä ei silti ole esiteltävänä hienoja seisomiskuvia, mutta kyllä niitäkin vielä tulee!

Näyttelyyn valmistautuminen
Marja olikin kommentoinut meidän perjantaisia pesupuuhia ja nyt voidaan luvata Jepelle, että vastaava "kiusaaminen" toistuu vain ihan äärimmäisessä hätätilassa (öljyinen koira yms). Saatiin Marjalta asiantuntevaa tietoa ja nyt jätetään shampoopesut sikseen, jotta turkista ei tule liian liukas trimmattavaksi. Pitääkin muistaa alkaa kysellä Minnalta trimmausaikaa, jotta hoidetaan se puoli kuntoon ennen toukokuun lopun Pellon näyttelyä.

Kotimiehet
Emäntä istuu parhaillaan bussissa matkalla Kemijärvelle ja sieltä Helsinkiin työpalaveriin. Teemu ja Jeppe jäivät kotimiehiksi ja lupasivat pyhästi treenata kontaktia emännän poissaollessa. Jeppe malttaa jo katsoa namin toivossa ja kovasti kehumalla katsekontakti pysyy vähän pidempäänkin. Tänään on tosin Aku-koirakin yökylässä kun Akun kotiväki on reissussa, Jussi josain lumiluolassa Saanan kupeessa ja Lotta Torniossa varmaan vähemmän lumisessa opissa. Koirat taitavat treenata possunkorvien syönnin nopeuskilpailuun, ainakin eilen herkut hävisivät ennätysvauhtia.

Kuvassa on Jeppe emännän kursimassa palttoossa. Jeppe pistää takin päälle mielellään kun elohopea tipahtaa -15 C tienoille tai jos on kovin tuulinen keli. Haalarin kanssa onkin sitten ihan toinen juttu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti