19.3.2009

Jeppe - koirien koira

Alla oleva kuva heijastelee hyvin pentukurssin meininkiä Jepen osalta. Jeppeä eivät kiinnosta tippaakaan ihmisten tekemiset, ainoastaan muut koirat. Emäntä sai Jepen puolesta vaikka seisoa päällään, ja melkein seisoikin... Jepen mielestä emäntä oli mukana lähinnä haittaamassa muihin koiriin tutustumista, jep jep.

Jatkossa treenataan siis kontaktin ottoa häiriötilanteissa eli istumista ja leikkimistä kun lähistöllä on muita koiria. Ja emäntä yrittää muistaa, että asiat voisivat olla paljon huonomminkin; Jeppe voisi olla arka tai kovaääninen tai vielä kovapäisempi tai....

Onneksi "perhepiirissä" oli yksi positiivinen yllättäjä, Kamu-poika! Pihalla halliin sisäänpääsyä odotellessa muille koirille annettujen "ennakkovaroitusten" jälkeen Kamu keskittyi hienosti ihmisten kanssa pelailuun. Iso käsi Kamulle!

2 kommenttia:

  1. Mooi, tulkaahan Jepen kanssa käymään :) Pentti siskosta on kuoriutunut myös melkoinen saalistaja...auringon pikistäessä on kiva olkkarissa jahdata ilmassa leijuvia pölyhiukkasia :) Ilmoitin sitten Pentin Raution näyttelyyn...asenne ratkaisee! Minipossuluokkaa en ilmoittautumiskaavakkeesta löytänyt, mutta mennään sitten junnuihin. Jos asennetta jaksaa riittää vielä Raution näyttelyn jälkeen, niin saatetaan tulla Pelloonkin.

    Minna

    VastaaPoista
  2. Tullaan heti kylään kunhan löydetään sopiva aika! Ja kieltämättä tuo junnuluokka kuulostaa ihan liian aikuiselta meidänkin jättirotalle, mutta rohkea rokan syö (hullu Saarioisten maksalaatikon). Rautioon ei ihan vielä uskaltauduta kun seisominen on vielä hakusessa, jospa oltais Pelloon mennessä vähän valmiimpia... Tsemppiä ja kertoilehan, miten Rautiossa meni!

    VastaaPoista