22.4.2012

Rentoutusta ja reissaamista

Tällä viikolla jäivät agilitytreenit väliin, sillä torstaina Heidi tuli käymään ja hieroi Jeppeä taas rennommaksi. Tässä ollaan melko rentona,vaikka Heidi räplääkin ärsyttävästi varpaita:


Jumeja saattoi tulla tosin lisää, sillä viikonlopun aikana hurautettiin melkein 2000 km Passatin mittariin. Kävimme sukuloimassa Hyrylässä ja saimme samalla toivottaa tervetulleeksi maailmaan Teemun siskonpojan. Olihan se pikkuinen nyytti, kun käytiin sitä katsomassa alle puolen vuorokauden ikäisenä...

Meidän oma "nyytti" on puolestaan kasvanut kovasti. Se oli heti pentulaatikon reunalla ensimmäisenä vastassa, kun käytiin katsomassa sitä tänään. Oikein reipas pentu, häntä heilui koko ajan ja ihmisten kanssa puuhastelu oli selvästi mieleistä hommaa. Lisää kuvia kuvagalleriassa.

Käytiin katsomassa myös pentujen isää, Nicceä (Friisin Kaira). Nicce on pentujen emän Sissin tavoin aivan mahtava luonne, otti vieraat vastaan avosylin. Nicce on mukavan kompaktin kokoinen; ei haittaisi, vaikka meidän pentumme tulisi isäänsä koon puolesta.  

Myös ensi viikon agilitytreenit taitavat harmittavasti jäädä sikseen, sillä illat menevät palavereissa ja torstaina siirretään agilityesteet maneesilta kentälle (jos koulutusalueelle johtava tie ei ole kelirikon vallassa). Perjantaina olen mukana mätsärin järjestelyissä. Ehkä lauantaina ehtisi treenailemaan, jos kenttä on jo sulanut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti