3.7.2011

Hyllyn hauskaa kisailua

Meidän kuusamolaistiimin (jossa on siis kaksi nykyistä ja yksi entinen kuusamolainen) KLAG13 alkoi oivallisesti eilen, kun Sanna ja Ketku tekivät nollatuloksen voittaen oman luokkansa A-kisan. Harmillisesti emme ehtineet tätä näkemään.

Nyt on ekat viralliset startit kisattu, hienot hyllyt (hylkäykset) tuli tänään molemmilta radoilta! Jeppe karkasi väärälle esteelle (B-radalla A:lle ja C-radalla putken väärään päähään), ihan ohjaajan virheitä molemmat. Mutta huisin kivaa oli! Jeppe pysyi startissa paikoillaan ja oli tosi motivoitunut tekemään rataa, kuunteli jopa ihan hyvin ohjausta. Ja ekalla radalla maltoin jopa ohjatakin ihan rauhallisesti. Toki siellä tapahtui kaikenlaista jännää, kuten kaikkien kontaktien alastulojen silmitöntä ryykäystä lentokeinua myöten (jonka kyllä sitten kertasin, kun oli jo hylly tullut ennen sitä). Ja pujottelu meni päin prinkkalaa, mutta se oli odotettavissakin.

Kakkosradalla keskityttiin kontakteihin ja Jeppe malttoi jopa vähän jarrutellakin, mutta pysähtymisestä saatoin vain haaveilla. Jeppe kävi kakkosradalla vähän kuumempana ja tiputteli hyppyjä heti startissa.

Ansku teki tuloksen C-radalla ollen neljäs. Radat eivät sinällään olleet (minun mielestäni) vaikeita, mutta silti kaikilla tämän päivän radoilla tuli tosi vähän nollatuloksia. Linkitän tuloksiin myöhemmin (kun ne tulevat nettiin) ja latailen meidän kisavideot Youtubeen; mokkulalla se ei oikein tuntunut onnistuvan.

Meillä on ihana mökki (lue: moderni kesähuvila) Kokkola Campingissa melkeinpä meren rannalla, upealla maisemalla. Meitä on kuuden hengen mökissä kolme ihmistä ja neljä koiraa, ja tilaa piisaa mukavasti. Keli on ollut ihanan aurinkoinen ja lämmin, eilen sateli mutta tänään oli sääennusteesta poiketen kuivaa. Huomiselle luvataan onneksi vähän viileämpää, sillä jokainen meistä käristi pintaa tänään aurinkovoiteista huolimatta. Kaiken kaikkiaan aivan ihana loman aloitus!

3 kommenttia:

  1. Onnea ekasta "oikeasta" kisakokemuksesta! Siitä se lähtee :) :)

    VastaaPoista
  2. Kokemus ja fiilis on tärkein! :) Siitä se lähtee!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kivaa oli! Seuraavassa postauksessa niitä videoita, löytyvät jo www.youtube.com/sariruka.

    VastaaPoista