4.7.2011

Kisaraportti jatkuu!

Nyt on kisoista kotiuduttu, hyvällä mielellä mahtavien kokemusten kera, vaikka hylätyt tulokset saatiinkin kaikilta radoilta. Hyppyradalla hylly tuli ihan odotetusti pujottelulta, mutta muilla radoilla ehdittiin mokailla jo ennen pujotteluakin. Siitä huolimatta saldo jäi plussan puolelle ja Jeppe yllätti positiivisesti: se käyttäytyi tosi hienosti koko ajan ja kaikkialla, ei karannut mökistä vaikka sille annettiin kerran siihen mahdollisuuskin, eikä hakkunut radan reunalla vaikka näki ja kuuli muiden suorituksen.

Eilisaamun D-radan jälkeen Jeppe karkasi tosin takaisin radalle kun en ehtinyt palkkaamaan sitä heti kentän laidalle juostessa, mutta tuli kyllä sitten luokse pienen (isoäänisen) neuvottelun jälkeen. Onneksi oltiin viimeisiä osallistujia ko. luokassa, niin ei pilattu toisten suoritusta. Vahingosta viisastuneena kävin ostoksilla tuoteteltalla ja hankin Jepelle uuden lelun sekä leikkimiseen tarkoitetun talutushihnan ja itselleni ohjaajanliivin. Ja sitten leikittiin kuin viimeistä päivää ennen viimeistä starttia! Koira oli tosi motivoitunut ja pujottelua lukuunottamatta vipa startti meni ihan hienosti, tosin mulla meni pakka sekaisin pujottelun jälkeen ja koira karkasi putkeen. Mutta radan alkuosalla sain omasta mielestäni tehtyä mahdottomasti mahdollisen, kun kolmannen hypyn jälkeen sain käännettyä Jepen vasemmanpuoleiseen putken päähän sen sijaan, että se olisi paukutellut suoraan edessä näkyvään, väärään putken päähän. Ja radan loppuosan yksinkertainen "työnnä koira hypyn taakse" (muiden tekemän valssin sijaan) toimi loistavasti, kunnes itse päädyinkin jostain mystisestä ajatusvirheestä johtuen väärälle puolelle loppusuoraa. Tässä meidän viimeinen startti eli E-hyppyrata.Tuli meidän porukalle onneksi tuloksiakin! Edellisessä postauksessa maínitsin, että Sanna ja Ketku avasivat pelin nollavoitolla A-radalla perjantaina. Ja Ansku ja Nyytti saivat tosiaan lauantaina toiselta radalta tuloksen ollen neljäs. Mutta eilen Ansku ja Nyytti tekivät hyppärissä hienon nollatuloksen, 3. sija! Alla video.


Ja Sanna & Ketku tekivät D-radalla ihan upeaa työtä, kunnes Ketku hyppäsi (Sannan ennalta aavistelemassa kohdassa) yhden hypyn harmillisesti väärään suuntaan, jolloin tulos oli hylätty.


Loput videot www.youtube.com/sariruka. Lauantain videot ovat harmillisesti epätarkkoja (olin onnistunut saamaan kameran huomaamattani manuaalitarkennukselle, enkä huomannut kuvan epätarkkuutta aurinkoisella kelillä näytöstä katsoessa). Videot on kuvattu pääosin tarkentamatta, joten ne kannattaa katsoa Youtuben puolella; koko ruudun suurennos näyttää ainakin minulla jostain syystä mustaa.

3 kommenttia:

 1. Hienon näköistä menoa teillä hyllyistä huolimatta:)
  Ei tuo Jeppe pikkuveljeä kaipaisi? Meidän blogissa yksi nuoriherra etsii osaavaa kotia:
  http://screamcrackers.wordpress.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elina! Olen seurannut teidän pentutilannetta mielenkiinnolla, sillä ehdokkaat olivat kerrassaan upeita. Ja oltaisiin varmaan harkittu ihan vakavasti, mutta onneksi Dieselille löytyi jo koti ;-) Meille tulee varmaan seuraavaksi lintukoira, rotu ei tosin ole vielä ihan varma, mutta akselilla bretoni/ novascotiannoutaja/ kooikerhondje tms.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kisauran avauksesta, siitä se lähtee! :) Hienolta näyttää meno, vaikka tällä kertaa käteen jäikin hyllyt - mutta toisaalta myös varmasti runsaasti kokemuksia ja uusia ajatuksia. Pitäisi itsekin vaan uskaltautua kisakentille tuolla tokon puolella, agility saa vielä odottaa näiden polviongelmieni vuoksi...

  (Jostain syystä en saa kommentoitua sisään kirjautuneena, joten tulkoot nyt ihan vaan nimen kanssa tämä kommentti...)

  VastaaPoista