8.7.2011

Herranjee!

Eilisten agilitytreenien teemana olivat muun muassa erilaiset sisäänmenokulmat pujotteluun. Ensimmäinen harjoitus osoittautui Jepelle vähän haastavaksi ;-) Onneksi meillä on irtoavat verkot ja Jepellä terrierin luonne - kaveri ei ollut tästä moksiskaan.
Saatiin me onneksi myös ihan onnistuneita suorituksia, vaikka ohjaaja olikin ihan "jäässä" suurimman osan aikaa. Pujottelut menivät hienosti kuuden verkon kanssa; koira ei yrittänyt kertaakaa tulla ulos pujottelun keskeltä. Sisäänmenoja toki pitää vielä treenata, ettei tulisi ylimääräisiä kiemuroita. Lisäksi verkkojen poistaminen tuottaa haasteita; yhden verkon voi poistaa alusta, lopusta tai keskeltä, mutta ei sen useampia ilman että koira alkaa oikoa. Se ei siis selvästikään ole oivaltanut vielä pujottelun ideaa, eikä malta tehdä sitä "oikein". Vielä on pitkä tie edessä...

Mutta kehitystä on havaittavissa kontaktirintamalla, sillä kontakteilla koira pysähtyi hienosti joka kerta! Kontaktien teemana oli myös houkutusputki A:n alla, mutta Jeppe ei mennyt vipuun kertaakaan, toki putken päät olivat hieman sokkolinjassakin emmekä lähteneet vaikeuttamana tehtävää vielä tässä vaiheessa. Tässä ohjaaja yrittää ehtiä persjättöön putken jälkeen, mutta häviää kilpajuoksun kuusnolla ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti