7.10.2010

Syystreeniä

Tänään treenailtiin tuulisessa säässä ja valoa riitti nipin napin vain seiskaan asti. Sanna oli ottanut tarjolle tosi kimurantin kuuden esteen radan, jonka teemana olivat takaakierrot. Pitää yrittää muistaa piirtää se talteen, sitä vois treenata uudestaankin. Jeppe komenteli taas mua, mutta oli kyllä innolla mukana radalla. Se ryykäsi vauhdilla A:n alastulon, joten tehotreeni kotona jatkuu; nyt pitäisi saada treenialustaan enemmän kallistusta. Jospa kepo nikkaroisi meille minikontaktin... Putkihulluus oli tosin vähentynyt, ja muutenkin koira seuraili mun ohjausta aika ok. Ohjaus itsessään oli ajoittain aika epämääräistä, joten ei ihme, että koira komentelee ;-)

Ollaan menossa Aaltosen Mikon oppiin Ouluun kuun lopulla, joten pitää alkaa taas treenailemaan tehokkaammin, vaikka sitten vain kotipihalla. Sannan tämänpäiväinen rata osoitti, että hyvät treenit saa aikaiseksi pienessäkin tilassa ja vähillä esteillä. Meidän pitää keskittyä tarkempaan hyppäämiseen, sillä tänäänkin Jeppe ryykäili hypyillä ja tiputteli rimoja. Kerran se juoksi päin siivekettä, osin mun vika, sillä vein sitä liian tiukalla linjalla.

Tässä meidän paras pätkä, jossa tosin rimat tippuu ja A:n sijaan koira paineli putkeen. A:n alaosakin meni aika vauhdikkaasti (koira ei pysähtynyt vaikka olisi pitänyt). Eli jos tää oli paras setti, voitte itse kuvitella, kuinka kuraa ne muut osiot oli ;-)


Teemu on käynyt lintumetsällä Jepen kanssa, mutta saalista ei ole vielä näkynyt (painopiste on tainnut olla metsässä samoilussa ja hajujen seurailemisessa). Jeppe lähtee aina innolla metsään ja kuulemma pysyy aika hyvin ohjaajan lähellä, mitä nyt parit pikku vauhtimutkat on saattanut ottaa... Mukava, että pojilla on mukavaa!

3 kommenttia:

  1. Hauska blogi ja komea poika teillä! Täällä on kiva surffailla ja lueskella kuulumisianne, selkeä ja mukava sivu!
    Meille on tulossa torstaina parson -poju, joten mukava lukea kokemuksia nuoresta parson pojastanne,kaikki oppi on tarpeen!

    VastaaPoista
  2. Iinu, teille on tulossa aivan upean näköinen poitsu! Onnittelut rodun valinnasta, mielenkiintoisia hetkiä luvassa ;-) Meillä ainoa haaste on ollut kova riistavietti yhdistettynä itsenäiseen luonteeseen. Siinä sitä tekemistä onkin sitten riittänyt, mutta mukavaa on myös ollut!

    VastaaPoista