20.6.2012

Kympin poika

Jepjep, Jallulla alkaa olla jo oma tahto. Tällä hetkellä oma tahto vie pentua keittiön pöydän ja lipastojen tasolle. Uskomatonta, mikä pomppu tuolla koiralla on! Tuholistalla eiliseltä ja tältä aamulta:
  • 10 euron seteli (kadonnut kokonaan keittiön pöydältä, Teemun mielestä Jallu ei ole voinut syödä sitä, mutta koiran maha oli sekaisin aamulla) 
  • pari työhanskoja - sormet purtu poikki
  • Teemun aurinkolasien puhdistusliina - kulmissa uusi nätti pitsirei'itys (Teemu ei vielä tiedä tätä ;-)
No, positiivista tässä on se, että meidän täytyy vihdoinkin alkaa  pitää pöytätasot siisteinä. Meillä kun tuota säilytystilaa piisaa, mutta tavarat ajelehtivat kuitenkin yleensä ihan jossain muualla kuin kaapeissa.

Uskomatonta, mikä riiviö toi pentu voi välillä olla. Kuvan perusteella sitä ei ehkä arvaisi...Tai no joo, kyllähän tuosta ihka Gremlins paistaa...Jallu opetteli myös uimaan viime viikolla, mutta tuulinen keli (eli aallot) häiritsi vähän opettelua. Mennään uudestaan tyynemmällä säällä.


Eilen oli kesän ekat epäviralliset agilitykisat (epikset). Juostiin komea nollatulos mölliradalla ja turhauttava pujotteluhylly 1. luokan radalla. Konstit meinaa loppua, treeneissä pujottelu toimii, kisoissa ei sitten mitenkään päin... Eli seuraavalla kerralla varaudun siihen, että jos pujottelu ei suju, keskeytän heti kisan ja otan pujottelun ihan rauhallisesti kerran uudelleen (koira paikoilleen, silittelyt, ekan välin osoittaminen jne). Jos ei suju, radalta pois ilman palkkaa. Jos sujuu, mahtileikit palkaksi.

Mutta kontaktit meni aikas hienosti, A ja keinu just oikeen, puomilla koira hyppäsi omituisesti alastulolta puomin sivulle maahan pysähdyksiin - pitää tutkia virallisia sääntöjä, olisiko sekin ollut hylly (kun koiraa ei saa pysäyttää radalle muutoin kuin vähintään yhden tassun koskettaessa kontaktipintaa - mutta toisaalta tässä koira pysähtyi itse). Puomin jälkeen ohjaus meni sit ihan plörinäksi, kolme viimeistä estettä sentään sain ohjattua edes oikessa järjestyksessä.Mut joo, aika turha tässä on vielä kisaamaan lähteä oikeasti. Mennään silti ensi viikolla agirotuun, otetaan sitten pujottelutreenin kannalta jos ei muutoin suju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti