3.10.2011

Lahjattomat treenaa

Niinpä niin, kun ohjaajalle ei ole suotu noita juoksemisen lahjoja eikä koiralle hyvähermoisuutta, sitä on vaan treenattava kehittyäkseen. Tehtiin Anskun kanssa pikaisesti pikkanen rata ja minä keskityin juoksemaan "lantio edessä" ja koira treenasi pujottelua verkoilla. Ja hyvinhän se meni molempien osalta! Tässä mennään vielä verkoilla (käteen palkaten; alussa tehtiin myös namialustalla), mutta lopulta otettiin kaikki verkot pois, ja ihan yhtä hienosti meni silloinkin. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu! 


Jeppe on ollut innolla Teemun mukana metsäkanalintujahdissa ja saalista on tullut melkeinpä jokaisella metsäkävelyllä; alussa pyitä, nyt jo riekkoja, koppeloita ja metsoakin on jallitettu. Alla olevan kuvan metsoa Jeppe ei tosin ollut kellistämässä (kun sen piti samaan aikaan väistellä pujottelukeppejä Oulussa ;-) mutta koska Jepen hienosti saalistama koppelo jäi kuvaamatta ennen sen karusti kokemaa sulkasatoa, Jeppe pääsi yhteiskuvaan isännän ampumien metson ja jäniksen kanssa.

Jeppe ja pupu
Metso ja Jeppe - saalis on koiraa isompi ;-)

Lisää kuvia kuvagalleriassa ja videoita Youtubessa

* * *
Agility training with two tasks: me trying to stand tall while running and Jeppe training weave poles with nets. We ended up taking all the nets off in the end and he was just as cool as on the video above (with nets on). Beats me why he can't do the same in competitions.

And also some hunting trophies, some even bigger than the hunter himself ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti