30.10.2011

Agilitytreenailua

Käytiin piipahtamassa maneesilla, ohjelmassa oli pientä pyöritystä hyppyesteillä ja sekä pujottelun ja keinun treenaamista. Eka kertaa pitkästä aikaa radalla ei ollut lainkaan putkia, outo fiilis sekä koiralle että ohjaajalle ;-)

Tässäpä muutama video. Hyppyesteiden kuvio oli lähinnä aivojumppaa ohjaajalle, koira seurasi hienosti, tosin sitä piti vielä viedä aika lähellä esteitä (saahan sitä toki haaveilla ohjaavansa koiraa vain neliön keskeltä...)Pujottelussa oli taas parempi päivä (ainakin viime viikkoon verrattuna). Tässä mennään ihan ilman verkkoja!Keinulle meno viistosti tuottaa haasteita, mutta ongelma on onneksi hoidettavissa, jos itse ohjaan koiraa tarkasti. Tässä Jeppe pysähtyy nätisti ihan keinun päähän (mitä se ei välillä muista tehdä), joten se saa tyylinäytteestään palkinnoksi kaikki loput treeninakit "jackpot"-tyyliin ;-)

2 kommenttia:

  1. Taitava Jeppe! :) Kepeissä teillä ei omatoimitreeneissä ongelmaa, tota menoa niissä ei ole ongelmia muuallakaan! Wautsi :D

    VastaaPoista
  2. Iinu niinhän sitä luulis, mutta vieraassa ympäristössä koira onnistuu kehittämään kepeillä ihan karmeet kilarit, joten kisat menevät pipariksi sen takia. Keppikilarit eivät toki ole Jepelle mitään uutta, pujottelu on ollut sille alusta asti vaikein este. Ollaan nyt menossa viikonloppuna Ouluun (Haukiputaalle) parsonien agilityteholeirille, jospa Mikko ja Mari saisivat annettua vinkkiä ko. ongelmaan.

    VastaaPoista