4.6.2011

Ei mopolla mahottomia...

Taas ollaan treenailtu agilityä, pienin askelin mennään eteenpäin. Kotipihan tai Poussun treeneihin verrattuna koulutuskentällä on niiiiin paljon enemmän häiriöitä, että Jeppe meinaa mennä ihan sekaisin. Toissapäivänä se jopa lähti haahuilemaan radalta ihan kentän toiselle laidalle, ja tänäänkin se kävi moikkaamassa kavereita pikaisesti radan reunalla. Mutta kyllä me edistytäänkin, kontakteja ollaan jo otettu osana rataa, vaikka se vaatii vielä runsaasti avustajia:Nopia koira, hidas emäntä, lopputulos on sitten enimmäkseen tätä eli emäntä jää koiran jalkoihin:Mutta huisin kivaa oli ja Jeppekin on aina ihan "eri koira" treenien jälkeen, tosi skarppi ja innokas treenailemaan muutakin.

Maanantaina minä aloitan sitten tositoimissa agilityn alkeiskurssin parissa ja jatkossa meillä on Jepen kanssa treenit torstaisin.

Ja vaikka tää onkin (enimmäkseen) koirajuttuja sisältävä blogi niin voin vähän hehkuttaa, että Jepen Kamu-kaverin perheeseen on tullut ihanaa lisäystä pienen tyttövauvan muodossa. Kohta koko poppoo kotiutuu Rovaniemeltä Rukalle ja jossain vaiheessa päästään varmaan ihmettelemään nyyttiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti