22.5.2011

Uusi kenttä korkattu

Kväimme tänään treenaamassa Hirsikankaan koulutusalueella ihka ensimmäistä kertaa! Kivituhkapinta on kyllä hyvä, ja vielä pitää hankkia kentälle harat, joilla pinnan saa pidettyä tasaisena.

Kävimme testailemassa ensi viikolla alkavan agilityn alkeiskurssin käytännön treenijuttuja parhaalla A-ryhmällä eli minä, Teemu, Jeppe ja Kamu. Minä vedän siis agilityn alkeiskurssia yhdessä Heidi Parkkisenniemen (Jepen ihanan koirahierojan) kanssa. Halusin testailla etukäteen meidän ohjauskuvioihin suunniteltuja ratoja (by Ansku) ja saimme Teemun kanssa idean videoida niitä kurssilaisille etukäteen katsottavaksikin. Alla Teemu ja Kamu näyttävät takaaleikkauksen mallia. Lisää videoita Youtubessa  (videoiden nimessä on "Agility alkeet").Teemu näppäsi Jepestä  myös muutaman kuvan, tosin kaveri on niin nopea, että tarkennuksen kanssa tekee tiukkaa.

Siivekettä nuollen (vaikka tilaa olisi muuallakin)

Putkihullu koira tulee hulluna ulos putkesta

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä alkeiskurssin ohjauskeen! :) Hienoja kuvia ja nää videomatskut on parhaita! Mulla oli kuvausryhmä viimeksi treeneissä mutta ei sieltä sisähallista oikein mitään kuvia saa, pitää odottaa että mennään ulos.

  Onko Jeppe muuten mini vai medi? rimat näyttäisi olevan minikorkeudella.

  VastaaPoista
 2. Iinu, Jeppe on mini, ainakin olen sinnikkäästi mitannut sille 33-34 cm korkeuksia. Virallisesti sitä ei ole vielä mitattu, mutta yllättyisin kyllä kovasti, jos siitä saataisiin tehtyä jollain konstilla medi ;-)

  VastaaPoista
 3. Juuh :D Meidän Turo ei mittautouhuista innostu, pikemminkin kyyristyy kun mitä tahansa mittanauhaa muistuttavaa tuodaan lähistölle. Miniksi ollaan tällä hetkellä jotenkni saatu mitattua eli siinä 34 cm hujakoilla liikutaan. Ja jos kyyristely jatkuu niin ei se koskaan mediksi kasva, saa nähdä tuleeko vielä lisää korkeutta vaiko jäädäänkö tähän :D

  VastaaPoista