15.5.2010

Hellettä ja agilityesteitä

Kesä on täällä! Tänään oli varjossa 21 C ja huomiselle luvataan vielä lämpimämpää. Pojat veivät Tean Ouluun junalle (Tea lähti etelään vielä lämpimämpään) ja kävivät samalla meloskelemassa Koitenkoskella, joten Kamu ja Jeppe paistattelivat päivää meidän pihalla ja alkoivat aikamoisen rallin illan viiletessä.

Väsäsimme eilen agilityesteiden runkoja ja maalasin ne tänään. Pitää vielä kehitellä jonkinlaiset rimankannattimet ja hankkia rimat, ja sitten voidaan treenata hyppyjäkin omalla pihalla. Rengasta ja putkea ollaankin jo otettu, mutta Jeppe kuumuu niin kovaan haukkuun, että pitää vähän säästää naapureiden korvia ja treenata vain vähän aikaa kerrallaan.

Aiemmin uimista karttaneesta Jepestä on myös löytynyt aikamoinen vesipeto viime talven jälkeen. Vein koirat päivällä viilentymään Kalliolampeen jäiden sekaan. Vesikoira Kamu vain kasteli tassujaan, mutta Jeppe pelasti suorastaan raivokkaasti kaikki lampeen nakkelemani risut. Se myös pelasti närkästyneenä uudelleen kaikki Kamun rannan tuntumaan noutamat risut; "uhria" ei oltu sen mielestä selvästikään riittävän turvaetäisyyden päähän vedenrajasta ;-)


Huh hellettä!

Rrrengas!


Taistelutoverit


Kevään viimeiset lumilaikut


Summer is here, +21 C in the shade and getting warmer for tomorrow! Jeppe and Kamu have been enjoying the last bit of snow. I've been building agilty obstacles (hurdles) for Jeppe. We already have a tire jump and a tunnel and we've been training with them. Jeppe tends to bark a lot (even if he usually does not bark at all), so we try to keep our agility training sessions brief.
Photoes by Teemu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti