19.4.2010

Kaikkea kivaa

Kaikenlaista kivaa on ilmassa, kevään tuoksujen lisäksi. Viime viikon keskiviikkona ja torstaina meillä oli aivan mahtava agilitykoulutus, vetäjänä Anne Savioja. Opittiin vaikka ja mitä. Teimme mm. keppikujan kanaverkosta ja Jeppe juoksi pienen treenin jälkeen sen läpi aivan upeasti! Kyllä jäi hyvä mieli ja mahtava tsemppi treenaamiseen. Kirjoittelin vähän juttuja muistiin ja yritetään pitää jatkossa jonkinlaista treenipäiväkirjaa (mietinnässä on, kirjaanko jutut blogiin vai ainoastaan omaksi iloksi).

Kokeilin ottaa kuvia Teemun kameralla, mutta lisäsalama (ja sähäkämpi kuvaaja) olisi ollut tarpeen. Lisää kuvia kuitenkin kuvagalleriassa. Kuvan vauhtiviiva on Ronja.

Kevät näyttää etenevän vauhdilla, lumet hupenevat hiljalleen, vaikka onneksi myös yöpakkasiakin on ollut. Jeppe nauttii lämpimistä keleistä täysin rinnoin. Tässä se vetää kevättä nenään:

Tällä viikolla ei valitettavasti ehditä agiliitelemään, sillä torstaina on muuta menoa ja sunnuntaina mennään Oulun Haukkukeitaalle kokeilemaan luolajuttuja! Jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti