26.5.2010

Uusia agilityesteitä

Meidän perheen Puuha-Pete on nikkaroinut Jepelle uudet upeat hyppyesteet, ja tänään teimme Ekiltä saadusta verkkoaidasta keppikujan, jonka vien huomenna agilitykentälle (kaikkien lainattavissa). Jeppe tykkää keppikujasta melkein yhtä paljon kuin putkesta, ja se on paljon se! Ei se kyllä vielä oikein tajua keppikujan ja keppien kiertämisen ideaa, mutta paukutteli kuitenkin kujaa pitkin reippaasti nakkipalkalla. Lisää kuvia kuvagalleriassa!

Lähettäjä Jepen kuvia kesä 2010

Our handyman has made some new agility hurdles and today we made a fenced slalom alley (don't know what it's really called, but take a look at the video). Jeppe likes doing slalom this way almost as much as running through the tunnel, although he hasn't really got the idea about the slalom poles yet. Getting there, slowly but surely!

3 kommenttia:

 1. Upeat verkkokepit! Ja klipit paljastaa, että nehän menevät jo tosi mallikkaasti, nyt vain etäisyyttä ja lähetyksiä ja palkka valmiiks odottamaan, niin tulee lisää vauhtia :)

  Mukavia treenihetkiä toivotellaan täältä kylältä, toivottavasti mekin jossain vaiheessa kesää päästään taas treenaileen...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos ja tsemppiä odotukseen! Kamu oli kuulemma käynyt moikkaamassa teidän paroneita ;-)

  VastaaPoista
 3. Unohtui mainita, että kokeilin tosiaan myös lähettämistä toisesta päästä: ei toiminut. Jeppe ryykäsi verkon läpi kujan alussa, onneksi verkko ja sauvat joustivat eikä sattunut mitään. Eli otetaan rauhallisesti ja yritetään saada hommaan jotain tolkkua ;-)

  VastaaPoista