5.4.2010

Kameratestiä ja agiliitoa

Teemun uusi järkkäri on ollut tehokäytössä, kun Teemu on opetellut sen hienouksia. Kuvagalleriasta löytyy rutkasti uusia kuvia. Lisäsalamaa kuulemma kaivattaisiin vielä, jotta esim. agilitykuvista saisi parempia. Niinpä, varustelukierre on loputon...

Pääsiäisen aika on kulunut pääosin ulkoillessa. Varsinkin perjantaina ja lauantaina oli fantastinen keli, eilen ja tänään onkin pääosin sadellut vettä. Kävin hiihtämässä Jepen kanssa torstaina pertsaa 3 km Talvijärvellä. Väärä laji ja väärä koira; pitoteipit eivät pitäneet lainkaan liippaantuneella ladulla ja koiraakin piti hinata perässä. Lauantaiaamuna vaihdoin sitten lajia ja painelin luisteluhiihtämään Kuontivaaran lenkille (20 km) Lucan kanssa. Mahtava keli, aurinko paistoi ja luistoa riitti melkein koko matkalle. Laduilla riitti väkeä ja alamäet jännittivät hieman, kun jouduin turvallisuussyistä päästämään Lucan juoksemaan vapaana - mutta meidän onneksemme yhdessäkään isommassa mäessä ei ollut vastaantulijoita tai ohitettavia. Ihan loppumatkasta aurinko oli lämmittänyt ladun pinnan hieman nihkeäksi, mutta onneksi mahtava vetokoira Luca kiskoi minut kotiin asti ;-)

Teemu urakoi takapihan terassin puhtaaksi lumesta ja kaiveli samalla Jepelle treenitunneleita (25.4. luolatreenien ennakkotunnelmissa). Kamukin uskaltautui puskemaan tunneleihin ja kaveruksilla oli pihalla muutenkin mukavaa, kuten alla olevista kuvista näkyy.

Eilen käytiin myös agilitytreeneissä. Viime viikolla treenit alkoivat kehnosti, kun ensimmäisenä esteenä oli kepit, ja Jeppe kuumui ihan hiiteen. Pistin sen jäähylle, ja pienen tsemppaamisen jälkeen se kyllä intoutui treenailemaan samaan suuntaan minun kanssani. Tällä viikolla treenailtiin lähinnä hyppyjä, ja Jeppe touhuili taas omiaan, jos erehdyin jättämään sen selän taakse. Niinpä treenattiin Jepen lähettämistä oikein innostaen eteen-komennolla herkkutarjoilun luo. Samoja juttuja voidaan onneksi treenata myös kotona lisää!


Up, up and over!

Kamu ja rengasluut



Läskiä läjään - väsyneet kaverukset!


Ulkokehällä tullaan!


We've been enjoying the mostly fantastic Easter weather by skiing both Nordic style with Jeppe for 3 km (bad joice, no grip and reluctant dog) and skating style with Luca for 20 km (great weather and fantastic working dog). Teemu has been playing with snow i.e. cleaning the back yard terrace and some other spots as well, and building tunnels for Jeppe. And of course he's also been playing with his new camera, although he desperately needs an extra flash light and many other cool accessories... More photoes in Photo gallery!

We had also agility training yesterday, concentrating on Jeppe working willingly and independently with certain commands. He's such a smart dog, if only his trainer was a bit more skilled and faster runner...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti