17.6.2009

Agilitya ja edistystä

Tänään käytiin taas agilitytreeneissä, poikkeuksellisesti keskiviikkona torstain sijaan juhannuksen takia. Osa kurssilaisista oli nimittäin lähdössä muualle juhannuksen viettoon heti torstaina. Ja agility sujui kerrassaan mainiosti edelliskertaan verrattuna!

Tänään treenattiin eka kerrasta tuttuja juttuja eli putkea ja hyppyä, mutta nyt jo peräkkäisinä esteinä. Ja uutena esteenä kokeiltiin pujottelua, tosin näin alussa vasta kolmella kepillä (tavoitemäärä on 12 keppiä). Koira keskittyi enimmäkseen tosi hienosti ja olisi varmasti suoriutunut tehtävistä huomattavasti paremmin, jos ohjaaja (allekirjoittanut) olisi ollut vähän nopeampijalkainen ja -älyinen. Näitä treenataan nyt sitten kotipihalla. Myös muut koirakot pärjäsivät hienosti ja kouluttajat vitsailivatkin osallistujien vaihtuneen jossain välissä, kun olimme olleet kaikki niin "pihalla" edellisellä (eka) kerralla.

Agilityssa en taas tietenkään ehtinyt kuvata Jepen touhuja, mutta videoin kyllä muutaman muun koirakon suorituksia malliksi Tealle Kamua varten. Kamu on nimittäin kovasti kipeänä (kuumeessa) ja syytä selvitellään parhaillaan. Jeppekin on ihan ihmeissään, kun ei pääse leikkimään kaverin kanssa. Kovasti tuntuisi olevan ikävä puolin ja toisin. Niinpä taas yleisön toiveuusintana alla oleva keväinen kuva kaveruksista ikään kuin agilityn merkeissä (koirien saaminen paikoilleen yhtä aikaa ei ole nimittäin ihan helppo temppu ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti