20.3.2012

FI KVA-L Repovaaran Baikal

Oulun luolakokeessa su 18.3. saatiin tavoiteltu A-tulos (A50), eli Jeppe kettuili itsensä käyttövalioksi! Erityisesti mieltä lämmittävänä bonuksena oli saamamamme Kokeen lupaavin koira -palkinto. Lisään tähän vielä tuomarin lausunnon ja palkintokuvia myöhemmin. Sitten kaksoisvaliosuunnitelmia laatimaan, oliskos se agilityvalio seuraava tavoite... Ollaankin juuri matkalla Ouluun agilitytreeneihin Active Dogille Mikko Aaltosen luo, siellähän näitä suunnitelmia voi hioa. Tosipuheissa voipi olla helpompaa saada tää koira metsästysvalioksi!

EDIT 23.3.2012:
Repovaaran Baikal "Jeppe" luolakokeessa Oulussa 18.3.2012, tuomarina Johan Carlson, tulos LUTA50: Koira luolastoon, kaivaa hiekkaesteen hitaasti. Kuuluva ilmoitushaukku luukulla, kettu siirtyy oikeaan päätepesään, jonne luuku auettua koira nopeasti seuraa. Koira ei väistä kettua ja tekee erittäin määrätietoisen työn. Koe keskeytetään eläinsuojelullisista syistä. Koeaika: 11:28-11:30. 


Tässä valiokoira hengailee parhaan kaverinsa kanssa; laumautuminen on hyvässä käynnissä (tosin se on vain treenailua tulevaisuutta ajatellen, ihqu-Luca on meillä vain hetkellisesti hoidossa).


Mutta tulevaisuus voi olla lähempänä kuin uskalsimme kuvitellakaan, sillä 20.3.2012 Joroisilla syntyi käyttölinjaisia cockereita; toiveissa on, että jompi kumpi näistä uroksista tulisi meille Jepen kaveriksi.

1 kommentti:

  1. Loistavaa, onnea menestyksestä ja uudesta tittelistä! Seuraavan metsästykseen siis ;)

    VastaaPoista