11.11.2011

Toinen kerta toden sanoo

Nyt treenaillaan Oulun oppien mukaan, eilen tehtiin pari pätkää Marin 5.11 olleesta radasta. Tässä näkyy meidän perusongelma välistävedoissa: ohjaaja on ihan liian hidas:Tässä vähän parempi yritys, silti koira ehtii pysähtyä ennen viimeistä välistävetoa, mutta perille päästiin silti ,-)Kiva soveltaa oppeja rauhassa, ja perusasiat tosiaan toimivat. Ohjaajan on oltava koiran edellä ja ohjaajan rintamasuunta kertoo koiralle, minne ollaan menossa. Kyllä tästä vielä jotain tulee - hyvää en uskalla vielä luvata, mutta jotain kumminkin ;-)

2 kommenttia:

  1. Tulin vähän fiilistelemään, ehkä mekin sitten ens vuonna... Nuo kepit on kyllä ihan älymageet ja koirahan pelaa kuin unelma. Aivan loistavaa Sari (ja tietysti Jeppe, se kaiken keskipiste ;o))

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni kannustuksesta, tekemällä se touhu paranee. Jeppe on kyllä koko ajan paremmin hanskassa ja kun vielä jaksaisi itse keskittyä oman liikkumisen ja ohjauksen kehittämiseen, tulosta syntyisi varmasti nopeamminkin.

    Olispas mukava jos ehditte ensi kesänä treenailemaan vähän enemmän. Ja teillähän on sitä tonttia niin paljon, että sä voit pistää pientä rataa pystyyn omalle pihallekin ;-)

    VastaaPoista