27.2.2011

Pakkasista selvittiin

Vihdoinkin keli lauhtui! Jeppe on ihan pörinöissään, hyppäsi jopa äsken iltalenkillä ihan omasta halusta hankeen. Ennenkokematonta!

Agilitytreeneistä ei ole näillä pakkasilla tarvinnut kuin haaveilla, mutta lajin parissa ollaan kuitenkin touhuttu: sisällä ollaan treenattu keinun alastuloa ja lisäksi käytiin kisaturisteina Oulussa Sannan ja Ketkun kanssa. Jeppe oli mukana totuttautumassa kisatunnelmaan, ja selviytyikin mallikelpoisesti ilman törttöilyjä ja rähinöitä. Ensimmäiset puoli tuntia meni hallin tekonurmimattoa nuuskutellessa, mutta vihdoin alkoivat myös lihapullat maistua ja treenailtiin luoksetuloa, sivulle tuloa ja keskellä-asentoa muiden koirien keskellä. Ja varsinainen kisapari Sanna ja Ketku onnistuivat myös hienosti hyppyradalla ottaen ekan nousunollansa 2-luokassa.

Tänä viikonloppuna käytiin haukkumassa kettua Oulun Haukkukeitaalla. Aloiteltiin sytyttelystä kuten viime kerralla reilu vuosi sitten, ja edettiin ahdinkoon ja vielä keinoluolaston alkuosaankin. Jeppe jännitti selvästi kettua, mutta kävi silti niin kuumana, että tunki itsensä ahdingosta läpi päästäkseen räyhäämään ketun nenän eteen (toki vielä ristikon tai pellin taakse). Huhtikuussa mennään varmaan sitten seuraavan kerran, jos ajankohta sattuu sopivasti vapaaseen viikonloppuun.

Tänään käytiin  myös hiihtelemässä Kempeleen Köykkyrissä koiraladulla Erjan ja Lucan kanssa. Luca oli ihan innoissaan ja yllättäen myös Jeppe luukutti mahtavaa vauhtia. Syynä tähän oli edellä mennyt aivan ihana narttu, jota Jeppe yritti sinnikkäästi tavoittaa. Käytiin vielä Köykkyrin parkkipaikallakin katsomassa, jos tytsy olis ollut vielä siellä lähdössä kotiin, mutta Jepellä ei tällä kertaa ollut onnea "rakkaudessa".

Kun kevätaurinko alkoi helmikuussa jo vähän lämmittää, käytiin kylmästä kelistä huolimatta kävelemässä Konttaisen huipulla. Alla muutamia otoksia ja kuvagalleriassa lisää.

Tuu ny kuvaan!

Konttaiselta Rukalle päin

Konttaiselta alaspäin

Hyvät eväät, parempi mieli

2 kommenttia:

  1. Fantastisia kuvia teillä taas! Huhheijakkaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elina, teknisesti ei ylletä teidän studion tasoon, mutta maisemat antaa meille vähän tasoitusta ;-) Tsemppiä Legolle!

    VastaaPoista