7.8.2010

Yhdessä maaliin!

Kesäkauden 2010 ekat (epäviralliset) agilitykilpailut kisattiin keskiviikkona 4.8. ja pääsimme Jepen kanssa yhtä matkaa maaliin asti! (Toisin kuin viime vuonna, kun Jeppe karkasi radalta omille tutkimusmatkoilleen.) Hyväksyttyä tulosta emme kuitenkaan saaneet, sillä Jeppe noudatti ihan omaa estejärjestystä ratatuomarin laatiman mukavan radan sijasta. No, siitä viis, pääasia että meillä oli hauskaa ja mentiin suurin piirtein samaan suuntaan! Ja bonuksena huomasin, että olimme kisan nopein koirakko (vaikka aikaa ei enää virallisesti mitatakaan hylkäämisen jälkeen, mutta pidimme silti kellot käynnissä). Nopea aika syntyi siitäkin huolimatta, että Jeppe kävi pariin otteeseen putkessa ihan itsekseen ja hyppäsi ainakin yhden esteen kertaalleen väärästä suunnasta ennen oikeaa suoritustapaa. Kuvia tai videota omasta tai muiden suorituksista ei valitettavasti saatu, kun kepo ei ollut matkassa kuvaamassa ja itse olin hommissa tulospalvelussa.

Eilen oli melkein yhtä jännittävä päivä, kun kävimme silmä- ja polvitarkastuksissa. Jeppe sai terveen paperit molemmista, polvet 0/0. Silmätutkimuksessa todettiin molemmissa iiriksissä säikeitä (PPM), mutta se ei kuulemma ole vaarallista. Linssiluksaation varaltahan silmät lähtökohtaisesti tutkitaan (jos olen ymmärtänyt asian oikein), eikä siitä ollut merkkejä. Kaksi Jepen sisarusta ja Jepen isäpappa on tutkittu geenitestillä ja todettu terveiksi.

Tänään lähdetään lillimään Oulankajoelle koko päiväksi maailman parhaassa seurassa, eli Erja ja Luca tulevat kanoottiin kavereiksi. Lucalla on ollut taas tassuongelmia, se satutti (nyrjäytti) tassunsa tuossa jokin aika sitten ja on ontunut aika pahasti, mutta tuntuu nyt olevan paranemaan päin. Molemmat koirat ovat oikein mallikelpoisia laivakoiria ja sääennuste on oikein mukava (rapiat parikymmentä astetta ja poutaa), joten luvassa on hieno päivä. Otan Teemun vedenkestävän kameran mukaan (en sitä hienoa järkkäriä), joten luvassa on laadullisesti heikkoja mutta toivottavasti hauskoja tilanneotoksia.

Tässä vielä jo aiemminkin julkaistu kuva meidän agilitykoirasta (ennen nurmikon uudelleenkylvöä):


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti