17.1.2010

Tyttökuumetta

Näyttäisi siltä, että meidän pikkupoika Jeppe on vihdoin ymmärtänyt sen suuren eron poikien ja tyttöjen välillä. Jollain naapuruston nartuista on ilmeisesti juoksu, ja Jeppe vinkuu sisällä aivan onnettomana. Se ei olisi tullut edes sisälle aamulenkin jälkeen, vaan jatkoi ihanien tuoksujen nuuskuttelua. Ja nyt se haikailee nokka pystyssä nartun luo, eikä pysty leikkimään Kamun kanssa, päiväunista puhumattakaan.

Tästä lähdettiin reilu vuosi sitten (kuva: Minna Mustalahti):


Ja tähän on tultu:


Kamu ei puolestaan ole moksiksaan ihanista hajuista, kummastelee vain kun Jeppe ei lähde mukaan leikkeihin.

Olen menossa Jepen kanssa iltapäivällä agilitytreeneihin joulutaon jälkeen, saa katsoa mitä siitä tulee, kun koira on noin kiihdyksissä.

* * *

Our small puppy has finally grown and shows signs of a true male. One of the bitches in the neigbourhood is obviously in heat and Jeppe has noticed this! He's restless and whining all the time, can't play with Kamu or rest at all. Our small puppy from the picture above is now in adult!

We'll be going to the first agility training after Christmas break. We'll see what come's out of it when Jeppe's in such a disturbing mood...

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta :) Meillä Dimi mammalassa hoidossa kun Makilla juoksu parhaimmillaan.

    VastaaPoista
  2. Onneksi tyttöjutut unohtuivat nopeasti, vaikka agitreeneissä oli ihana Nyytti-tyttö, jonka kaverilla Vanillalla on juoksu. Nyt Jeppe ja Kamu painivat taas ihan täysillä. Ja agilitytreenit menivät mainiosti, Jeppe skarppasi tauon jälkeen upeasti!

    VastaaPoista