3.10.2012

Pikkumusta pätevänä

Pikkumustan eli Jallun pentukurssi sai tänään päätöksensä loppukokeen myötä. Vastaantulijoiden (ihmisten ja koirien) tervehtiminen eli koiran kannalta tervehtimättä jättäminen, paikoillaan olo (ohjaajan kiertäessä koiran ympäri) ja luoksetulo sujuivat hienosti. Valo meinasi loppua kesken, joten kuvat ovat vähän tärähtäneitä ja tummia, mutta kyllä niistä selvää saa.

Valkoinen paholainen (Jeppe) on puolestaan kunnostautunut lintumetsällä omimalla teeren ja jäljittämällä kaikkea mahdollista oravasta karhuun (harvemmin niitä lintuja... ;-) No, kohtuullisen karuista linnunluovutusneuvotteluista huolimatta metsästyspuuhat ovat sille varmasti mieluisempia kuin tämän viikonlopun ohjelma, eli pönötystä ryhmänäyttelyssä Tuulosessa ja rodun erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä. Jos näistä näyttelyistä saadaan vähintään tulos H (hyvä), parsonien uroslistalle pääsystä puuttuu enää voimassa olevat silmä- ja polvitarkastustulokset. Tarkastuksiin ollaan jo ilmoittauduttu, joten aika hyvällä mallilla on tämäkin projekti.

Viime viikonloppuna käytiin Mikko Aaltosen treeneissä Haukiputaalla, olipas taas erinomaiset treenit. Treenailtiin sivuttaisirrotusta renkaalle, niistoja, mutkaputkeen takaa lähetystä ja takaaleikkausta.
Niistoissa mä olen vielä ihan liian hidas ja ajoitus ja asennot ovat vähän (tai vähän enemmänkin) pielessä, mutta opitaan, opitaan!

Tässä niistoa ja pujottelua.Tässä radan loppuosaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti