3.4.2011

Koirapainia

Kamu oli meillä yökylässä viime yönä. Koirat jaksavat leikkiä keskenään aina vähän väliä, ja menoa on kyllä hupaisa katsella.



Kamun kyläily osui vähän haastavaan ajankohtaan, sillä parin plusasteen myötä viimeisetkin lumet ja jäät kolisivat alas katolta viime yönä. Meteli taisi vähän pelottaa Kamua, mutta aika reippaasti se kesti koettelemukset. Pari kertaa heräsin siihen, että Kamu tassutteli yläkertaan meidän makuuhuoneeseen.

Aamulla ulkona olikin sitten ehdottomasti nastalenkkarikeli ainakin asfalttiteillä, minkä tajusin vasta aamulenkin puolivälissä Rukariutalla (eikä mulla siis ollut niitä nastalenkkareita alla). No, köpöteltiin varovasti kotiin liukastellen (koirat mukaan lukien), ja iltapäivällä pistetään sitten mulle nastat alle ja valitaan reitti mahdollisimman lumisille teille. Tämä lauha jakso taitaa silti olla vain tilapäinen; eiköhän tässä saada vielä lisää lunta ja pakkasta ennen kuin kesä oikeasti tulee!

Jeppe ja Kurre, molemmat 2 v 8 kk. Kurre on ikääntynyt vähän rajummin ;-)

1 kommentti:

  1. Ihana kattella videoita blogeissa! Kun saisi itekin aikaseksi niitä lisäillä, välittyy koirien fiilis paremmin kuin kuvista :)!

    ... eipä manata siellä mitään takatalvea ;)

    VastaaPoista